Freitag, 24. April 2015

Osb lap méretek

Vásároljon közvetlenűl az OSB importőrtől. Olcsó OSB árak, folyamatos OSB lemez akció, telefonos rendelés, házhozszállítást is vállalunk, nagyobb mennyiség . OSB és faforgácslapok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Aktuális osb árak, mindig naprakészen!


OSB -lemez nútféderes mm.

Csomagolási egység: tábla. Az osb lap , napjaink kedvelt építőanyaga, sokféle felhasználási lehetőséget biztosít. A kész OSB felhasználási céljától a szálméret módosítható. Szabályosabb téglatest alakú, és kisebbek a méretek tűréshatárai. Csak raktáron lévő termékek listázása.


A modern építőipar nélkülözhetetlen . EUROOF OSB-faháncslap, vízálló, európai minőség Oriented Strand Board ( OSB) nyers fordításban.

OSB lapok a Skandináv Fatelp kínálatában. Az OSB az angol Oriented Strandard Board szó rövidítése, mely szabad fordításban Irányított szálelrendezésű lapot jelent. Az elnevezés az anyagszerkezetére . Ha a rétegelt lemez vizet kap, egyenletesen tágul az egész lap , gyorsabban kiszára és hamarabb visszanyeri az eredeti méretét , mint az OSB.


Swiss Krono OSB-Lemez E1. Osb lap bemutatása és ára. Az irányított szálrendezésű, három rétegű, kemény fa alapanyagú háncslapok jó ragasztóanyaguknak köszönhetően rendkívül szilárdak és vízállóak.


Kínálatunkban vízálló, megmunkálható lapokat is talál. Méretek : 5cm x 10cm x 4m…. Szélezetlen faanyag méretek , árak telefonon.


Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyedi árak! Az OSB összetevőinek elrendezése, továbbá az irányított szálú háncslapok. A standar hagyományos OSB táblák mellett nútféderes kivitelben is . Az általunk forgalmazott OSB 3-as lapok minőségét a . OSB (Oriented Standard Board) jelent.

Felépítés: 1mm hosszú és mm széles forgácsok magas hőfokon préselve, felülete: csiszolatlan. Számos előnye van, és lehetővé teszi a javítási időszak lerövidítését. Az OSP egy erősen préselt lemez, amely több . Az OSB, faforgácsokból ragasztással egyesített, .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts