Dienstag, 12. April 2016

Zasuvacie dvere

Posuvné dvere za trvale najnižšie ceny. Vyrobíme či upravíme akejkoľvek posuvné dveře. Kvality spracovania a použitých materiálov. Nebuďte pri stene, nechajte to na dverách! Stačí tak málo a váš pokoj dostane . Zároveň plnia praktický účel formou šetrenia priestoru v okolí .

Ponúkame posuvné aj zasúvacie dvere , ktoré ušetria miesto v interiéri. Stavebne puzdro pre zasúvacie dvere. Zhrňovacie dvere nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Sklenené a posuvné dvere nákup a rezervácia v OBI.


Vďaka variabilite dekorov sa hodí do . Sme popredný výrobca sklenených posuvných dverí na mieru. Mechanizmy na posuvne dvere LAGUNA.

Puzdrá pre posuvné do steny a skryté zárubne splývajúce so stenou. Všetky riešenia, inovácie a kvalita pokročilých posuvných systémov ECLISSE. Zasúvacie dvere môžu byť konštrukčne riešené ako: - posúvajúce sa popri stene, - zachádzajúce priamo do steny.


V súčasnosti sa čoraz viac . Pôsobia moderným a veľmi elegantným dojmom. Vyberte si na stenu, aj do puzdra. Kovanie na posuvné dvere s nosnosťou až do 1kg. Vytvorte si posuvné dvere sami.


V našom e-shope nájdete kompletné kovanie na posuvné dvere. Klasické otočné dvere sú náročné na priestor. Naopak, posuvné dvere nevyžadujú manipulačný priestor. Interiérové posuvné dvere.


Na výber sú zasúvacie do puzdra . To znamená, že ak otvárate jedno krídlo dverí, automaticky sa otvára aj druhé. Kovová mušľa u dverí je za príplatok. Maximum denného svetla a vzdušnosť v interiéri. Inovatívne zdvižno-posuvné dvere vám odhalia úplne nový rozmer bývania a života.


MOTION-V kovanie na výkyvné dvere šk 6mm hliníková zliatina sivo lakovaná.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts