Mittwoch, 24. August 2016

Liata podlaha

Je použiteľná do všetkých bežných . Každá liata podlaha je robená individuálne a preto tvorí umelecký interiérový originál. Liate podlahy sú moderné, exkluzívne a vhodné do všetkých objektov a. Ponúkame širokú škálu farebných odtieňov liatych podláh vďaka čomu je možné vytvoriť individuálny . Polyuretánová designová liata podlaha.

U liatych podláh sa stále častejšie objavujú požiadavky nielen na pevnosť a mechanické vlastnosti, ale čoraz viac, . Liata podlaha je v súčastnosti veľkým trendom v podlahovinách do domácnosti. Moze sa stat ze poter niekde praskne, nikdy neviete a samozrejme liata podlaha praska spolu s tym. Vhodná ako trvanlivá, bezškárová, farebná liata podlaha na cementové, anhydritové, magnezitové podklady a dlažbu do priemyselných hál, . Podlaha nemusí byť len jednofarebná. Možno na nej vytvárať rôzne obrazce, vzory, nápisy.


Liate dekoratívne a designové podlahy sú čoraz populárnejšie aj v obytných priestoroch.

Priprava podkladu brusenim pred nanesenim liatej podlahy. Dokáže ohúriť a zaujať každého a čoraz častejšie ich nachádzame v moderných interiéroch. Realizácia liatej podlahy v rôznych farebných odtieňoch podľa požiadaviek zákazníka.


Farebné liate podlahy pre dom, byt, garáž, halu, reštauráciu, bar, skla . Ešte pred zhotovením podlahy je potrebné daný podklad pripraviť. Ak sa na podlahe náhodou nachádzajú veľké nerovnosti, zarovnajú sa . V princípe je to stierka, liata podlaha a vrchný náter. Jej skladbu určujeme po obhliadke. Na povrchu za objaví voda a povrch sa začne lesknúť.


Počkáme, kým hmota trochu stuhne. Do zrekonštruovaného domu s hlinenými omietkami a drevenou podlahou sme k peci s organickým . Epoxidové a polyuretánové podlahy už nepatria len do priemyselných stavieb. Najčastejšie sa ľudia rozhodujú medzi dlažbou, drevenou a laminátovou podlahou, prípadne kobercom. CONTINUO - ( betónová podlaha ) - jedinečný nadčasový povrch imitujúci betón Moderný design , bezkonkurenčná odolnosť , tvrdosť a životnosť.


PECIALIZUJEME SA NA KOMPLEXNÉ INSTALÁCIE. V RÁMCI INŠTALÁCIE PODLAHOVÉHO KÚRENIA VÁM DODÁME AJ LIATOU PODLAHU.

Cena je zlomok liatej podlahy, vyzerá ako liata podlaha , zatial zdá sa celkom odolná. Všetky vrstvy jednozložkové. Bez dodávateľskej firmy, svojpomocne. Otevřít v prohlížeči médiíKonfigurace . Downloadall sizes Use this fileon the web Use this fileon a Email a linkto this file Informationabout reusing.


DUROFLOOR je dvojzložkový, farebný, samonivelačný, epoxidový systém, ktorý ponúka vysokú pevnosť a odolnosť proti oderu. DUROFLOOR-PU je dvojzložkový, farebný, alifaticko polyuretánový náter. Po jeho aplikácii sa vytvára silná a pružná membrána s vynikajúcou odolnosť proti UV . Pozrite si celý priebeh jej výroby.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts