Freitag, 25. Mai 2018

Perforált lemez

Perforált lemez , és egyéb vasanyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. MEVACO – Lenyűgözően egyszerű. Fedezze fel a perforált lemez sokszínűségét!


Számos területen felhasználják, így . Többféle méret és kialakítás.

Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére. A kör, négyzet vagy ovális lyukasztású perforált lemez többféle lyukmérettel is választható, az expandált lemezeket rombusz mintával értékesítjük. Egyszerű akasztó mm - perforált lemez. Rozsdamentes perforált lemezek széles választékban raktáron ! Jelölések: RV ( kör lyuk) Qg (négyzetes lyuk) LV (lemez vastagság).


Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával . A standardtól eltérő, egyedi méretű és lyukasztású táblákat is legyártunk. Tetszetős egyedi perforált lemezek borítják a parkolóház lépcsőházi homlokzatát.

A perforált lemezek széles választékát tudjuk biztosítani. A kültéri alkalmazás miatt AlMg(alu-magnézium) ötvözetet . Cikkszám, Megnevezés, Szélesség, Magasság. Tekintse meg perforált lemez kínálatunkat! Miért jó a radiátor burkolat?


Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - perforalt lemez. A termék jellemzői: - Lyukasztás: kerek (átmérő: mm) - Anyag : alumínium - Felület: natúr - Anyagvastagság: mm - Lyukközéptávolság: 15 . Exkluzív perforált fémlemezek. FEHÉR PERFORÁLT LEMEZ , 80X20CM és még 2termék közül választhat a kategóriában.


Rendezze be otthonát Praktikusan! PERFETTI PERFORÁLT LEMEZEK. ELEMENT perforált lemez 800x2mm-es, kulcslyukakkal. REGAL típusú perforált lemezek (csak kerek lyukakkal).


Vásároljon on-line a kwesto. Hasonlítsa össze az árakat! Termékkínálatát a széles termékskála, a sokoldalú alkalmazási .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts